Інформаційно-бібліографічне заняття зі студентами 4 курсу кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Науково-інформаційна робота - Науково-практичні заходи
Середа, 13 березня 2024, 10:56
Підготовка кваліфікаційної роботи - відповідальний процес, який передбачає наполегливу дослідницьку працю та творчі пошуки.
Допомогти молодому фахівцю виконати наукове завдання, підтвердити свою кваліфікацію є одним із завдань науково-технічної бібліотеки КНУТД.
Особливу увагу ми приділяємо науково-методичним запитам, які надходять від факультетів, інститутів та кафедр університету.
12 березня 2024 року, працівники НТБ КНУТД провели інформаційно-бібліографічне заняття з пошуку, використання, оформлення літератури для написання кваліфікаційної роботи студентам четвертого курсу кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу.

Okollaj

Зустріч розпочалася з обговорення принципів та норм академічної доброчесності у науковій діяльності та взаємодіях між учасниками освітнього процесу. Заступник директора з іноваційних технологій Тетяна Ткаченко звернула увагу здобувачів на дотримання кодексу академічної доброчесності в оформленні кваліфікаційної роботи.
Учасники отримали практичні поради та інформаційні матеріали: гайд, презентацію «Список використаних джерел», методику інформаційного пошуку літератури в електронному каталозі. 

В ході активної бесіди здобувачі зацікавлено реагували на роз’яснення питань щодо оформлення списків використаних джеред у кваліфікаційної роботі та застосування відповідних ДСТУ.

Ми завжди раді надати науково-інформаційні послуги студентам та науковцям університету з підтримки наукових досліджень!
 

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар