День Збройних сил України
Інформація - Новини
Середа, 06 грудня 2023, 11:15

Збройні сили України — це військове формування, на яке відповідно до Конституції України покладаються оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності. Збройні сили України забезпечують стримування та відсіч збройної агресії проти України, охорону повітряного простору держави та підводного простору у межах територіального моря України.
Збройні сили – це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, справжня гарантія державного суверенітету. Тому у цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність.
Особливого значення набуло це свято зараз. Не має жодного свідомого українця, який би не був прихильником ЗСУ. Ми – ті хто не на війні, віримо, слідкуємо за новинами, донатимо, волонтеримо, підтримуємо, молимось! Адже всі ми не лише любимо Вітчизну, а й пишаємося нею, отже, вважаємо себе зобов’язаними її захищати, може не зі зброєю в руках, а своєю працею.
Науково-технічна бібліотека КНУТД щиро вітає воїнів України із Днем Збройних сил - святом мужності, сили, впевненості, надійності, міцності, шляхетності, вірності!
Зі святом Вас! Перемоги!


 

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар