Любов перемагає
Соціокультурна діяльність - Книга дня
П'ятниця, 03 листопада 2023, 10:52

Любов перемагає / Школа письменницької майстерності «Риба». Київ : Саміт-книга, 2023. 468 с.

Любов перемагає! Це і беззаперечне твердження для кожного з нас, яке тримає на плаву в важкі часи, і життєвий девіз, що ніколи не втратить актуальності, це і тихий голос Бога, що промовляє до серця в найрозпачливіші і найінтимніші хвилини…

«Любов перемагає» - називається літературна збірка короткої прози випускників письменницької академії «Риба». Маленькі історії, мов різнокольорові скельця в калейдоскопі, складають візерунок життя сучасних українців – воїнів, волонтерів, біженців, людей в окупації і за кордоном, дітей, дорослих, молодих і не дуже.... Талановиті і творчі, автори торкаються теми любові делікатно і тремтливо, легкими рухами і мазками. В наш час кліпового мислення, коли так важко зосередитись на чомусь надовго, саме ці невеличкі історії, написані в різних жанрах, змушують зупинитись, закрити очі і відчути тепло від давніх спогадів і асоціацій.

Книжку «Любов перемагає» подарувала нашій бібліотеці одна з авторок, Оксана Михальчук. Сама вона пише: «Дуже приємно, що одна з моїх перших новел потрапила до літературної збірки випускників школи. Це, безумовно, заслуга неймовірно класного викладача Любки Дереша, усієї команди школи і талановитих колег по курсу…»

Ця книга – подарунок не тільки нам, читачам, а ще всім, хто пише сам. Вона надихає на творчість і сміливість.

 

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар