До дня студента
Інформація - Оголошення
Вівторок, 16 листопада 2021, 15:45

Комп’ютери, телефони, електронні документи, Т9 – процес писання, як діяльність, невпинно відходить у минуле. Ми майже розучуємось писати, забуваємо про красу каліграфії, про матеріальне вираження наших думок на папері. Але сучасний процес навчання, хоча і відповідає вимогам часу, інколи залишається традиційним: студенти слухають лекції та ведуть конспекти, як і багато років тому.

Відділ книгозберігання пропонує до вашої уваги видання Боргманъ, Иванъ Ивановичъ (1849-1914). Общий курсъ физики = Общий курс физики : лекции, читанныя студентамъ естественникамъ въ 1907-1908 году / И. И. Боргманъ. – СПб. : Литографія. А. И. Иконникова, 1909. – 683 с. – Издание студента. А. Ксентицкого.

Дане видання цікаве тим, що являє собою рукописний текст лекцій, записаних студентом А. Ксентицьким за своїм професором Боргманом І. І. Вас зацікавить характер почерку, охайність та упорядкованість записів, скрупульозність зображень, чітка структурованість подачі матеріалу.

Впевнені, що сучасні студенти, як і більше ста років тому, відповідально ставляться до своїх конспектів! Вітаємо з Днем студента!

База даних Цінні і рідкісні видання

 

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар