День аспіранта
Заходи
Понеділок, 04 квітня 2016, 15:27

31.03.2016 року відбувся День аспіранта на тему «Наукометрія: методологія та інструментарій», підготовлений науково-технічною бібліотекою університету спільно з відділом докторантури та аспірантури, за участю 43 осіб. С.І. Арабулі, завідувач відділу докторантури та аспірантури, надала інформацію щодо вимог МОН до опублікування результатів дисертацій на здобуття наукових ступенів. Директор НТБ КНУТД О.В. Жменько розповіла про інновації НТБ на допомогу науковцям університету.

Piccy.info - Free Image Hosting

На захід було запрошено виконавчого директора аналітичної агенції USIG, керівника служби підтримки видавців проекту "Наукова періодика України" А.В. Кузнецова, який доповів про систему наукометричного моніторингу суб’єктів наукової діяльності України. Модератор інституційного репозитарію В.С. Кохно висвітлив інтеграцію електронного репозитарію КНУТД з Google Aкадемія. Про рейтингові індекси науковців нашого університету розповіла співробітник інформаційно-бібліографічного відділу Н.І. Наталушко. Заступник директора з інноваційних технологій Т.М. Ткаченко презентувала програму Publish or Perish для виконання бібліометричних досліджень. Новий сервіс для віддалених користувачів бібліотеки – Електронну доставку документів (ЕДД) представила завідувач сектору бібліотеки М.О. Праведник.

Piccy.info - Free Image Hosting

Майбутні науковці відзначили корисність проведеного заходу та висловили сподівання на подальшу співпрацю з бібліотекою університету.

 

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар