The News
Вітаємо з 9 травня!
Последние новости
П'ятниця, 08 травня 2015, 12:24

Piccy.info - Free Image Hosting

 
Виставка морських краєвидів
Последние новости
Середа, 06 травня 2015, 15:08

У читальному залі природничих і технічних видань (1-0392) відбувається виставка художниці Анастасії Базилевської-Волошиної, яка здобуває другу освіту в КНУТД і навчається малюнку у Михайла Руденка. Художниця народилась і проживає в Києві. Під час проживання в Криму полюбила море, тому й на виставці представлені морські краєвиди.

Piccy.info - Free Image Hosting

 
Літературний захід «Її величність книга»
Последние новости
Вівторок, 28 квітня 2015, 15:47

Piccy.info - Free Image Hosting

27 квітня в читальному залі бібліотеки відбувся літературний захід «Її величність книга» з нагоди Всесвітнього дня книги та авторського права, 85-річчя Ліни Костенко та 85-річчя КНУТД, організований за підтримки Студентського самоврядування та Центру культури і мистецтва.

У виконанні студентської молоді прозвучала поетична композиція на вірші Ліни Костенко у музичному супроводі.

Студенти декламували власні поетичні твори, навіяні оcобистими враженнями від процесів, які зараз відбуваються в Україні, передавали у віршах свої почуття і переживання.

Виступи нікого з присутніх не залишили байдужим і викликали тривалі оплески.

Piccy.info - Free Image Hosting

Про творчій шлях видатної української письменниці Ліни Костенко розповіли співробітники бібліотеки. Особливу увагу приділили першому прозовому твору авторки, роману «Записки українського самашедшого», написаному від імені 35-річного комп’ютерного програміста, який на тлі особистої драми прискіпливо, глибоко й болісно сканує усі вивихи нашого глобалізованого часу.

 
Круглий стіл для співробітників бібліотеки
Понеділок, 27 квітня 2015, 09:47

24.04.2015 організовано і проведено засідання круглого столу за темою «Бібліографічний опис документів згідно ДСТУ». Були розглянуті правила бібліографічного опису видань та аналітичного опису. В обговоренні прийняли участь співробітники відділів бібліотеки пов'язаних із створенням бібліографічних записів. Участь у засіданні взяли 22 особи.

Piccy.info - Free Image Hosting

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 7 з 14

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар