Традиційна екскурсія для студентів першого курсу кафедри підприємництва та бізнесу до науково-технічної бібліотеки КНУТД
Науково-інформаційна робота - Науково-практичні заходи
П'ятниця, 13 жовтня 2023, 00:00

Okollaj

За доброю традицією протягом вересня і початку жовтня в Науково-технічній бібліотеці КНУТД проходять екскурсії для першокурсників. Так 6 жовтня 2023 року така екскурсія була проведена фахівцями бібліотеки для студентів-першокурсників кафедри підприємництва та бізнесу факультету управління та бізнес-дизайну.

Працівники бібліотеки ознайомили студентів з місцем розташування бібліотеки, графіком роботи, складом фондів та бібліотечними послугами.

За допомогою інтерактивної презентації провели для студентів навчально-практичне заняття щодо оволодіння навичками роботи з електронними ресурсами та базами даних. Надали практичні поради з їх ефективного використання у навчальному процесі. Звернули увагу студентів на те, що саме використання електронних ресурсів дає змогу перейти на якісно новий рівень забезпечення повноти задоволення інформаційних потреб користувачів.

Студенти прослухали захоплюючу розповідь з історії бібліотеки від часу її заснування до сьогодення.

Протягом існування Науково-технічної бібліотеки її фахівці постійно формували фонд книжок, газет, журналів. У бібліотеці зберігаються рідкісні літературні та цінні видання ХVІІ–ХХ століття. Деякі з них були продемонстровані здобувачам освіти.

Okollaj

Також під час екскурсії студенти мали змогу, зареєструватися як читачі.

Колектив кафедри та першокурсники щиро дякують працівникам Науково-технічної бібліотеки КНУТД за дуже цікаву, змістовну та пізнавальну екскурсію.

 

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар