Ознайомлення першокурсників кафедри маркетингу та комунікаційного дизайну з фондами науково-технічної бібліотеки КНУТД
Науково-інформаційна робота - Науково-практичні заходи
Середа, 11 жовтня 2023, 00:00

5 жовтня 2023 року відбулося ознайомлення здобувачів вищої освіти, освітнього рівня «бакалавр», першого курсу, спеціальності 075 «Маркетинг»  гр.БМР-1-23 (куратор к.е.н, доц. Олена Євсейцева) БМРД-1-23 (куратор д.е.н., проф. Світлана Бебко) факультету управління та бізнес-дизайну з фондами Науково-технічної бібліотеки  Київського національного університету технологій та дизайну.

Місія бібліотеки полягає у збереженні, організації та популяризації інформаційних ресурсів, що відповідають вимогам навчального процесу і науково-дослідної роботи здобувачів освіти в Університеті та сприяє підготовці конкурентоспроможних фахівців.

Okollaj

Провідні фахівці науково-технічної бібліотеки надали здобувачам освіти повну інформацію про фонди та електронні ресурси НТБ КНУТД. Під час інтерактивної презентації вони детально проінформували студентів про інституційний репозиторій КНУТД, методи пошуку за інформаційними каталогами, ознайомили з платформою OJS та навчили як правильно визначати УДК для наукових праць, а також надали можливість здобувачам освіти самостійно спробувати здійснити такий пошук.

Під час тренінгу, студенти - майбутні маркетологи навчалися працювати з електронним каталогом і переконалися в тому, що за допомогою пошукової системи в базі фонду науково-технічної бібліотеки можна знайти відповіді майже на всі питання, які їх цікавлять.

Okollaj

Особливо здобувачам освіти сподобалася екскурсія, де вони ознайомилися з усіма відділами та фондами науково-технічної бібліотеки.

Науково-технічна бібліотека КНУТД як культурний центр університету бере активну участь в особистісному розвитку молоді, її вихованні, утвердженні моральних цінностей, соціальної активності, патріотичної громадянської позиції, формуванні етичної поведінки, здорового способу життя.

Okollaj

Щиро дякуємо за співпрацю всім співробітникам науково-технічної бібліотеки, за сприяння організації ознайомлення здобувачів освіти з інформаційною культурою та надання їм практичних компетентностей щодо користування пошуковою системою бібліотеки!

 

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар