Інформація для магістрів та аспірантів
Последние новости
Середа, 23 квітня 2014, 09:13

Piccy.info - Free Image Hosting

На допомогу науковцям бібліотека пропонує тестовий доступ до міжнародних баз даних: EBSCO, Web of Science,  East View Information Services.

Бази даних EBSCO містять понад 6 тис. електронних версій відомих журналів, газет, бюлетенів новин, близько 1300 брошур, енциклопедій, довідників і реферативних збірників, більшість з яких повнотекстові. EBSCO надає можливість пошуку повнотекстових, рецензованих спеціалізованих матеріалів за 60 пошуковими ознаками.

Web of Science є найбільшою реферативною базою даних, що охоплює понад 50 мільйонів записів з більш ніж 12 тисяч впливових журналів з усього світу, в тому числі тих, які знаходяться у відкритому доступі, та 120 тисяч матеріалів конференцій з природничих, суспільних та гуманітарних наук.

Компанія East View Information Services, Inc. пропонує велику кількість інформаційних ресурсів з різних регіонів світу: Афганістану, Китаю, Росії, України, Близького та Середнього Сходу, а також Газети СНД і країн Балтії та міжнародні новини.

Пропонуємо науковцям, викладачам та студентам, швидкий доступ до якісної міждисциплінарної релевантної інформації. Нагадуємо, що перелік тестових баз постійно оновлюється. Інформацію про оновлення дивіться на сайті бібліотеки.

 

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар