«Сфери Візій» - виставка студентки КНУТД Марина ВОЛОШКО
Соціокультурна діяльність - Заходи
Вівторок, 19 грудня 2023, 15:27

Днями у приміщенні читальної зали науково-технічної бібліотеки відбулося відкриття виставки робіт талановитої майстрині – студентки КНУТД Марина ВОЛОШКО під назвою «Сфери Візій».

Креативно-іміджевий простір бібліотеки заповнили надзвичайно емоційні, сміливі та водночас казкові роботи авторки. Друзі та працівники бібліотеки допомогли організувати простір та розмістити роботи авторської колекції Марина ВОЛОШКО. Ідейну підтримку першої виставки майстрині здійснила Інга ЄРМАК, кураторка, доцентка кафедри цифрового мистецтва факультету мистецтв і моди, яка є ініціатором багатьох спільних культурних заходів з бібліотекою.

Авторка виставки Марина ВОЛОШКО народилася у 2006 році у місті Дніпро. Захоплювалась мистецтвом з самого дитинства, проявляючи талант в створенні живописних та графічних робіт. Завершила академічні курси, де розвивала свої художні навички декілька років.

У 2023 році успішно вступила до Київського національного університету технологій та дизайну, на спеціальність 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» для подальшого розвитку здібностей, поглиблюючи своє розуміння сучасних технологій та творчого вираження.

«Сфери Візій» – серія робіт створених в техніці цифрового живопису, де мистецтво стає відображенням власних емоцій та персональних точок зору. Кожна картина створена натхненням спогадів й мрій, вражень й сновидінь. Кожен може відкривати для себе нові образи, відчувати свої власні переживання та надавати сенс кожному елементу.

Тут немає заздалегідь визначених форм чи історій; замість цього, ви маєте можливість вільно тлумачити кожну картину, вносячи в неї свої унікальні досвіди, мрії та особисті перспективи.


«Сфери Візій» – це ваша особиста подорож у світ неповторних вражень, де мистецтво зливається з вашою власною уявою, створюючи неперевершений досвід.

Запрошуємо до перегляду, виставка триватиме до 1 квітня 2024 року.

Контакти авторки: е-mail: konm01325@ gmail.com

Факультет мистецтв і моди

 

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар