Поетична осіння зустріч в науково-технічній бібліотеці
Соціокультурна діяльність - Заходи
Четвер, 19 жовтня 2023, 12:26

Спочатку ми відбирали книги: поезію класиків української літератури, поетів "Розстріляного Відродження", дисидентів, сучасників. Ми збирали осіннє листя та гілки горобини, запалили свічки... Ми підготували розповідь про поезію війни.
Чекали, чекали на поетичну зустріч з нашими студентами. З авторами, з людьми, які володіють талантом римованого слова або прози, з тими, хто просто любить поезію, хто хоче поділитись улюбленим, інтимним, наболілим.
Приходять перші учасники зустрічі, спочатку небагато - троє дівчат. Ми готуємось пересідати за один стіл, і тут,  як осіннє листя кружляє, з'являються інші. Ми починаємо!

Перші вірші про війну. Думали, чи потрібно на поетичній романтичній зустрічі воєнна тематика. Потрібна. Розповідь про письменників, поетів, які загинули, захищаючи нас, вірші тих, хто воює. Усі слухають. Очі.

Тетяна, голова студентського профкому, запрошує авторів. Унікальна можливість почути текст від його творця. Подобається, несподівано, цікаво. Думаємо, яка прекрасна та багатогранна у нас молодь.
Слухаємо вірші улюблених авторів. На прощання обираємо собі напуття - строфу із книги, що поряд.

Науково-технічна бібліотека висловлює подяку організаторам зустрічі: голові студентського профкому Тетяні та голові студентського самоврядування факультету ХБТ, Дем'яну, авторам: Надії Мохорт, Христині Музикі, Мирославі Молочко, Анастасії Кузьменко, Христині Свирид та іншим, які побажали залишитись невідомими. Бажаємо усім творчої наснаги, реалізації мрій, Миру та Перемоги! Чекатимемо на нову поетичну зустріч!

 

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар