Вебінар «Філософія безпеки сучасної доби: співпраця влади, науки та бізнесу як основа якісної підготовки фахівців з корпоративної безпеки, кібербезпеки, цифрової трансформації»
Науково-інформаційна робота - Науково-практичні заходи
Середа, 29 грудня 2021, 10:29

Захід 22 грудня 2021 року для науковців, здобувачів вищої освіти та усіх охочих відбувся вебінар «Філософія безпеки сучасної доби: співпраця влади, науки та бізнесу як основа якісної підготовки фахівців з корпоративної безпеки, кібербезпеки, цифрової трансформації» ініціювали представники внутрішніх та зовнішніх стейкхолдерів Університету.

Спікером заходу було запрошено експерта Юрія Когута, кандидата юридичних наук, генерального директора Консалтингової компанії «СІДКОН», голову Правління ГО «Асоціація міжнародної економічної співпраці», голову Правління ГО «Міжнародна ліга кібербезпеки», експерта у сфері забезпечення комплексного управління ризиками бізнесу, члена Всесвітньої асоціації детективів (WAD). Від компанії Консалтингової компанії «СІДКОН» у вебінарі брала участь Олена Ткаченко, керівниця відділу маркетингу, менеджерка проєктів підвищення кваліфікації за напрямами діяльності компанії «СІДКОН», сертифікований експерт. Наприкінці вебінару Юрій Когут презентував усі видання з напряму супроводу управлінської діяльності та безпеки. Спікер підкреслив, що всі посібники мають практичне спрямування. Проблемні питання висвітлені в цих виданнях – розкрито на основі практичного досвіду автора, про що у передмовах зазначають рецензенти – знані науковці та практики.

За задумом експертів та організаторів найактивнішим учасникам вебінару від автора, пана Юрія Когута, було презентовано видання – практичний посібник «Корпоративна безпека». Пощастило і нашим колегам: завідувачці відділу інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення Науково-технічної бібліотеки Олені Котвицькій та аспірантці кафедри промислової фармації факультету хімічних та біофармацевтичних технологій Ковалевській Ользі.

 

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар