Дивосвіт Карпат у вишивці Ольги Писарук
Нові надходження

 

Бібліотеці подаровано книгу «Дивосвіт Карпат у вишивці Ольги Писарук» від Дунайсько-Карпатської програми WWF (Всесвітній Фонд Природи) в Україні.

Тим, хто любить і цінує народне мистецтво…

Стрункі смереки в променях ранкового сонця, світло весни і перші ніжні квіти, радість Великодня, Різдва і святість Молитви складними величними узорами засвітились у художній вишивці Ольги Писарук. Її унікальні роботи, заповнені вишиттям і мережкою по всій площині полотна, ввібрали в себе барвистий голос Покуття, щирість своєї родин, мудрість нелегкого життя і безмежну любов до людей, до природи, до рідної душі Карпатського краю.

Всі вишивки, подані в даному виданні, виконані Заслуженою майстринею України, членом Спілки художників України Ольгою Писарук і зберігаються у автора. Близько двох сотень робіт знаходиться в приватних колекціях в Україні та за кордоном – у Канаді, Сполучених Штатах Америки, країнах Європи. Загальна кількість робіт, виконаних майстринею, сягає чотирьохсот. Переважна більшість візерунків вишивок – авторські орнаменти Ольги Писарук. Книга публікується вперше.

Piccy.info - Free Image Hosting

Piccy.info - Free Image Hosting

 

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар