The News
Виставка художньої фотографії
Новости
П'ятниця, 11 вересня 2015, 09:21

Виставка художньої фотографії студентів кафедри дизайну, організована старшим викладачем кафедри дизайну С.Є. Потаніним, відбувається у читальному залі природничих і технічних видань бібліотеки (ауд. 1-0392).

Фотографії відображують фрагменти сьогодення, побачені неупередженим юнацьким поглядом. Авторам  притаманне власне бачення, увага до неповторності кожної миті. Роботи, об’єднані непересічним талантом, навертають до роздумів над нескінченним розмаїттям життя.

 
Вітаємо!
Последние новости
Четвер, 20 серпня 2015, 12:52

Piccy.info - Free Image Hosting

 
Виставка присвячена Історії моди
Последние новости
П'ятниця, 03 липня 2015, 12:49

історія моди

Бібліотека представляє постійно діючи виставки присвячені Історії моди:

«Історія фешн-індустрії: Мода - від історії до сьогодення». Журнали мод трьох віків,

історія костюма в шедеврах художнього мистецтва музеїв Європи, видання з приватної бібліотеки майстра швейних справ.

«Відомі випускники нашого вузу». Михайло Воронін, Андре Тан, Діана Дорожкина, Лілія Пустовіт та інші. 

випускники нашого вузу

«Кутюр׳є зі світовим  ім ׳ям». Коко Шанель, Крістіан Діор, Крістіан Лакруа, Карл Лагерфельд, Пьер Карден, Донна Каран та інші.

 

відомі випускники нашого вузу

Запрошуємо до читального залу галузевих, іноземних періодичних видань та дисертацій

 
До Дня працівників легкої промисловості
Последние новости
Вівторок, 09 червня 2015, 10:24

Piccy.info - Free Image Hosting

Науково-технічна бібліотека КНУТД бере активну участь у підготовці фахівців для галузей легкої промисловості відповідно до вимог сучасності. При комплектуванні фонду бібліотеки університету враховується поглиблене вивчення базових дисциплін, профільність факультетів і кафедр. Щороку відбувається поповнення фонду книгозбірні за рахунок надходження нових видань з легкої промисловості та суміжних галузей.

Бібліотека запрошує ознайомитись з фондом видань з легкої промисловості протягом Тижня відкритого доступу 10.06 – 17.06.2015 р. у читальному залі природничих та технічних наук (прим. 1-0392), читальному залі галузевих, іноземних, періодичних видань та дисертацій (прим. 1-0276-Б) та у відділі зберігання фондів (прим. 1-0175).

 
Семінар для науково-педагогічних працівників
Последние новости
П'ятниця, 22 травня 2015, 13:00

Piccy.info - Free Image Hosting

21 травня в читальному залі природничих та технічних наук науково-технічної бібліотеки відбувся семінар для науково-педагогічних працівників з питань подання публікацій для розміщення на сайті університету. Директор бібліотеки О.В. Жменько звернула увагу присутніх на необхідність дотримання умов подання монографій, підручників та статей відповідно до Наказу № 370 з урахуванням додатків. Співробітники інформаційно-бібліографічного відділу надали консультації щодо оформлення інформації, моніторингу бази «Scopus», та нагадали про важливість співпраці у підготовці бібліографічного покажчика наукових робіт кафедр до 85-річчя КНУТД.

Учасників семінару ознайомили з представленими на сайті бібліотеки новими ресурсами вільного доступу: ScienceHUβ, Met publication та Media History Digital Library.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 6 з 14

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар